streda 27. mája 2015

Výškové mytí oken

Hlavním cílem úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je nabízet svým klientům služby v nejvyšší možné kvalitě, k plné spokojenosti každého zákazníka.

K dosažení těchto smělých cílů má společnost k dispozici vlastní tým profesionálních pracovníků, odborně proškolených ve využití nejnovějších metod a technologií v každé z úklidových činností. Bezúhonnost členů týmu je samozřejmostí.

Jako jedna z mála úklidových firem je schopna zajistit široké spektrum úklidových činností. Od mytí oken, výloh, strojové čištění koberců a podlah, úklidu po stavebních pracech, odstranění graffity až po výškové mytí oken a prosklených plášťů výškových budov.


Mytí oken a prosklených ploch u výškových budov
Mytí oken a prosklených ploch u výškových budov


Mytí oken a prosklených ploch ve výškách


K jedné z mnoha úklidových činností této firmy bezesporu patří technologicky a odborně náročné mytí oken a prosklených ploch ve výškách, včetně jejich impregnace. Společnost tyto práce realizuje pomocí lešení, vysokozdvižné techniky a pokud se jedná o těžko přístupné prostory, tak využije vlastní certifikované horolezce.

K výškovému mytí oken a prosklených ploch používá firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. značkových mycích prostředků, ale ze zásady nepoužívá leštidel. Aplikace leštidel působí sice v danou chvíli efektně, ale pouze na velmi krátkou dobu. Na sklo působí staticky a přitahují veškeré nečistoty z ovzduší a působením povětrnostních vlivů.

Řádně vyčištěné skleněné plochy pracovníci leští vždy 100% ní bavlnou. Poté proti činnosti nepříznivých klimatických vlivů (UV záření, hmyzu, rzi, prachu a všech nečistot) firma aplikuje samočistící hydrofobní impregnaci Glassprotect. Tato speciální nanovrstva ochrání ošetřené skleněné plochy po dobu 5 ti let!

Odborný firemní tým těchto špičkových specialistů dokáže obnovit krásu a lesk jakéhokoliv typu výškových budov.

Veškeré dotazy a informace případných zájemců o tuto unikátní úklidovou činnost Vám samozřejmě rádi zodpoví na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára