štvrtok 8. októbra 2015

Mytí oken

Pro úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. se stala vlastní technologie mytí oken, výloh, střešních oken, lodžií, skleníků , solárních panelů a prosklených fasád výškových budov pilířem kvalitních služeb svým zákazníkům. Jedná se vlastně o komplexní technologii mytí a ošetření prosklených ploch, včetně spolehlivého zajištění této důležité úklidové činnosti ve výškách a nepřístupných místech. Všichni klienti, kteří alespoň jednou využili služeb této úklidové společnosti již vědí, že jde o dynamicky se rozvíjející zkušenou firmu se silným zázemím, která disponuje vlastním týmem odborných profesionálních pracovníků a to včetně horolezců s kvalitní výškovou technikou a slaňovacím vybavením. Svou flexibilitou, spolehlivostí a kvalitním provedením žádané úklidové služby, jsou pro zákazníky vždy zárukou spokojenosti.
Společně s technologií zaměřenou na odstraňování graffiti je metoda mytí prosklených prostor  nejviditelnější a přitom nejdůležitější činností, která vypovídá o úrovni kulturního cítění v našich městech, jejich centrech, ale i v jejich zákoutích a uličkách...


Mytí a ošetření prosklených ploch ve výškách pomocí horolezců
Mytí a ošetření prosklených ploch ve výškách pomocí horolezců

Mytí prosklených ploch a hydrofobní impregnace

Prioritou firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. vždy byla kvalita nabízených služeb. Vedle detailně odzkoušených účinných technologií a spolehlivým týmem svých pracovníků, je stejně důležitý výběr kvalitních značkových přípravků a pomůcek , včetně samozřejmé flexibility a možnosti nastavení cyklického opakování mytí a ošetření skel.
Vlastní technologie mytí oken a prosklených ploch při využívání těchto priorit se tak stala vstupenkou do elitní společnosti nejlépe hodnocených úklidových firem a to nejen na našem trhu.
Mytí skel proto spočívá v poctivém provedení za pomoci špičkových čistících produktů, ale vlastní leštění je již bez použití leštidel, neboť ta mají za následek neestetické šmouhy a skvrny vytvořené díky povětrnostním vlivům. Společnost proto zásadně provádí leštění tzv. trikem suchého leštění, které zaručuje stálost vyleštěných skleněných ploch.
Po této "mycí etapě" nabízí svým klientům firma "zlatý hřeb" vlastní technologie a tou je beze všech pochybností ekonomicky a esteticky velice lukrativní nabídka - ošetření takto vyčištěných oken a všech prosklených prostor (to znamená i ve výškách a těžko přístupných místech) pomocí hydrofobní impregnace.  Nanesením technologie NANOCLEAN, dochází k ošetření pečlivě umytých skel. Po 20 minutovém zaschnutí pracovníci opět pečlivě tuto vrstvu vyleští. Na takto připravený skleněný povrch se již nanese a rozetře hydrofobní impregnace GlasProtect. Vzniklá nanovrstva se naposledy vyleští do vysokého lesku. Efektivnost a ekonomičnost spočívá v tom, že teď již při dalším mytí nebude třeba čistících prostředků, ale pouze stačí omytí čistou vodou. Nanovrstva spolehlivě zabezpečí shlukování špíny do kuliček vody a je samospádem či ostatními povětrnostními vlivy bez zanechání špinavých stop a fleků na skle, odváděna pryč.
Další výraznou vlastností této metody je skutečnost, že zabraňuje možnosti vzniku plísní, vodního kamene, skvrn od rzi či soli. Navíc ochraňuje takto ošetřené skleněné plochy před škodlivými vlivy UV záření. Tato firma poskytuje záruku 2 let na 100% účinnost této technologie s tím, že předpokládaná životnost a plná účinnost je 4-5 let.
Pro všechny další případné zájemce je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde získají všechny potřebné informace.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára