utorok 6. októbra 2015

Mytí oken a prosklených ploch ve výškách

Architektonický trend současnosti zcela správně využívá nejmodernějších technologií, které akceptují náročné požadavky na komfort, reprezentativní pracovní prostředí, ale i vysoce kulturní prostředí pro sport, relax a odpočinek či pohodlný nákup pod jednou střechou v multifunkčních obchodních centrech. Nejvhodnějším a tzv. architektonicky velmi "čistým" stavebním materiálem se stalo sklo, které vidíme kolem sebe v mnohotvárném funkčním využití. Ať už se jedná o vlastní okna, výlohy, skleněné výplně, střešní okna, skleníky či lodžie až po obrovské plochy prosklených fasád a to nejen u výškových budov...
Druhou a stejně důležitou stranou mince se stala nutnost mytí a údržby těchto ploch - je zcela pochopitelné, že zde již "klasická" uklízečka uplatnění nenajde...
Tuto činnost převzaly úklidové firmy, které svým zákazníkům nabízejí služby, které se mytím a údržbou prosklených ploch zabývají.
Mezi nejzkušenější a nejkvalitnější úklidové společnosti nejen u nás, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu patří A SERVIS LIPKA, s.r.o. Silné zázemí, flexibilita s využitím vlastních odborných profesionálů zaměřených na kvalitu a skutečně široké spektrum úklidových činností, řadí tuto firmu na pomyslný vrchol úklidových služeb nejen na našem trhu. Pro, již zmiňované silné zázemí je samozřejmostí, že v nabídce jejich úklidových služeb najdeme tak náročné činnosti, ke kterým bezesporu patří i mytí a ošetření prosklených ploch ve výškách. Tato společnost disponuje kvalitní výškovou technikou a slaňovacím vybavením. Ve vlastním odborném týmu pracovníků jsou proto také profesionální horolezci, kteří si odborně poradí i v těžko dostupných prostorech výškových budov.

Mytí oken a prosklených ploch ve výškách
Mytí oken a prosklených ploch ve výškách

Mytí oken a prosklených ploch ve výškách

Na mytí prosklených ploch firma používá zásadně kvalitních značkových přípravků a pomůcek. Pro splnění svých představ na kvalitní provedení této činnosti společnost neváhala přijít s vlastní technologii mytí. Tato metoda spočívá v tom, že vyřadila veškeré leštící přípravky, které znehodnocují celkové umytí skel tím, že po krátkém čase, díky povětrnostním vlivům, na vyleštěných skleněných plochách vyvstávají šmouhy a stopy po leštících přípravcích. Tuto činnost nahradila metodou tzv. triku suchého leštění, kdy konečnou fází leštění provádí suchou bavlněnou plenou.
Po důkladném umytí a vyleštění skel přichází možnost, která stejně jako vlastní mytí a leštění velmi převyšuje nabízené standarty ostatních úklidových firem. Právě důraz na kvalitu a co nejdelší prodloužení životnosti prováděných služeb řadí firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. na nejčelnější místo mezi úklidovými společnostmi. Právě prodloužení životnosti a čistoty prosklených prostor je efektivní a účinnou možností, kterou tato firma nabízí svým klientům a která zásadním způsobem snižuje úklidové náklady.
Touto možností je metoda tzv. nešpinavé úpravy skel. Jedná se o hydrofobní impregnaci aplikovanou technologií GlasProtect, což je dvoufázová hydrofobní nanotechnologická impregnace založená na lihové bázi. Vyznačuje se velkým ochranným účinkem proti vodě a špíně na principu lotosového efektu. Na voděvzdorné nanovrstvě dochází ke shlukování kuliček vody se špínou, které jsou přirozenou cestou (samospádem a povětrnostními vlivy) odváděny bez sebemenších stop z prosklených prostor. Tato samočistící nanovrstva zabraňuje uchycení mechů, rzi, vodního kamene i plísní a zároveň chrání sklo před škodlivými vlivy UV záření. Další mytí takto ošetřených skel je již pouze vodou, čímž se znatelně snižují náklady na čistotu a údržbu. Životnost takto ošetřených ploch je 4-5 let a navíc jednoznačně prodlužuje vlastní životnost skel.
Všem případným klientům je k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde získají podrobné informace.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára