štvrtok 22. októbra 2015

Mytí oken a prosklených ploch

Nejnovější úklidové technologie mají jednoznačný záměr. Plně využívat poznatků vědeckého výzkumu v oblasti vývoje čistících prostředků a úklidových pomůcek a to s maximální šetrností na naše společné životní prostředí. Cíl těchto technologií je jednoznačný - pomocí kvalitních a zkušených úklidových společností tyto účinné a efektivní technologie zavádět do praxe k plné spokojenosti každého zákazníka. A k tomu určitě přispívá fakt, že kromě perfektního výsledku úklidové činnosti je stejný důraz kladen i na prodloužení životnosti umytých a vyčištěných prostor včetně jejich následné ochrany a to nejen před klimatickými vlivy...
Účinná úklidová činnost dle těchto metod obsahuje širokou škálu možností, ať už se jedná o mytí a ochranu oken, výloh, prosklených výškových fasád a všech ostatních prosklených prostor nebo o čištění podlah, koberců, fasád a úklidu po opravách interiéru či exteriérů. Nelze také například opomenout efektivní činnost při likvidaci graffiti a následné účinné ochraně před sprejery, či výborným výsledkům v boji proti plísním s certifikací pro použití jak ve zdravotnictví, tak i památkově chráněných objektech. Samozřejmě škála těchto nových technologií je velmi široká, ale je jen málo úklidových firem, které tyto progresívní poznatky dokáží nabídnout svým klientům.
K absolutní špičce, a to nejen na našem trhu úklidových činností patří bezesporu úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. Jedná se o velmi kvalitní a zkušenou firmu se silným zázemím, která svým zodpovědným přístupem všechny tyto zmíněné aspekty splňuje.
Právě ze široké škály nových progresivních technologií je velmi často klienty této společnosti žádána úspěšná a účinná metoda mytí oken, výloh a prosklených prostor s následnou možností ochrany a prodloužení životnosti pomocí hydrofobní impregnace.


Mytí oken a prosklených ploch
Mytí oken a prosklených ploch

Mytí oken a prosklených ploch

Je také potřeba připomenout, že mezi spokojené klienty patří nejen velké obchodní řetězce, firmy, zdravotnická či kulturní zařízení, ale i majitelé menších obchodů, hospůdek nebo drobní majitelé domů, bytů a ostatních menších nemovitostí. Úklidová činnost této firmy je plně zaměřena na prvotřídní kvalitu a nejvyšší efektivnost, která zodpovědně směřuje ke každému zákazníkovi.
Vlastní firemní technologie mytí skel zásadně spočívá v používání nejkvalitnějších značkových mycích a čistících prostředků a pomůcek, a to včetně profesionálního využití této technologie i ve výškách.
Následné leštění umytých skleněných ploch spočívá v tzv. triku suchého leštění, což je další firemní zkvalitnění technologie, neboť v této fázi použití leštidel by znamenalo nebezpečí v podobě šmouh a nevzhledných stop po leštidlech, které brzy, vlivem povětrnostních vlivů prostupují na povrch skleněných ploch a znehodnocují tak sebekvalitněji provedenou metodu leštění.
Závěrečná nabídka nanesení hydrofobní nanovrstvy, která účinně chrání Vaše skla před všemi vlivy počasí a a která výrazně prodlužuje životnost takto ošetřených skel, je ve skutečnosti velmi ekonomické řešení, neboť se podstatně sníží náklady na další mytí a čištění těchto frekventovaných ploch. Tato nešpinavá úprava skel  totiž spolehlivě odvádí špínu nabalenou v kapkách vody bez toho, aby zanechala jakékoliv stopy. Životnost a funkčnost této hydrofobní impregnace GlasProtect je až 5 let a po celou dobu není potřeba vynakládat finanční prostředky za čistící a mycí přípravky, ale stačí okna omývat pouze čistou vodou. Nanovrstva účinně chrání skleněné plochy před nepříznivým UV zářením a spolehlivě zabrání usazování rzi, mechům, vodnímu kameni a ostatním nečistotám na takto ošetřených prosklených plochách.
Všem dalším případným zájemcům o tuto technologii, která v konečném efektu výrazně šetří nejen finance, ale i Váš čas, je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde získáte podrobné a vyčerpávající informace.  




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára