štvrtok 29. októbra 2015

Mytí prosklených prostor a hydrofobní impregnace

Velmi široká paleta úklidových činností zkušené a osvědčené firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je pro zákazníky pozitivním signálem, že při využívání služeb této společnosti, lze efektivně předejít roztříštěnosti, kterou jednotlivé objednávky z různých firem logicky přináší. Spokojení klienti této úklidové společnosti již vědí o ekonomických a časových úsporách, které sjednané zakázky "pod jednou střechou" přináší...
Ať už se jedná o mytí oken a všech ostatních prosklených ploch, čištění koberců a podlah, generální úklidy po opravách bytových a komerčních objektů, čištění fasád, odstranění graffity nástřiků, nátěry proti plísním, čištění a pískování památkově chráněných staveb a objektů, ocelových konstrukcí, úklidové a čistící práce ve výškách - to jsou namátkově technologie, které každý klient může využít u této renomované společnosti se silným zázemím a pro kterou kvalita a spokojenost zákazníků představuje základní prioritu ve své činnosti. Svým poctivým přístupem také již získala patřičné renomé nejen u nás, ale velmi úspěšně oslovuje klienty i na Slovensku, v Rakousku a Německu.


Mytí oken a výloh
Mytí oken a výloh


Mytí oken a výloh

Velkým přínosem v nabídce technologií úklidových služeb je upřímná snaha, že kromě již osvědčených a zásadně kvalitně prováděných mycích a čistících postupů je pro firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. skutečným zájmem, aby vlastní realizace tolik potřebné činnosti vždy měla co nejdelší účinnost. Výrazná snaha, aby tyto úklidové technologie měly zásadní vliv na prodloužení životnosti je již patrná při samotném sjednávání úklidových zakázek, neboť zde již každý klient má možnost posoudit jak nabídku kvalitních mycích a čistících metod, tak i nabídku následného ošetření, které má zásadní vliv na delší životnost a tím plnou spokojenost zákazníků.
Transparentním důkazem budiž příklad tolik žádané firemní technologie mytí oken, výloh a všech ostatních prosklených ploch (včetně výškových prací). Vlastní firemní metoda spočívá ve velmi kvalitním umytí a vyčištění skel vlastními odborně zdatnými profesionálními pracovníky, kteří zásadně používají značkové a účinné kosmetické přípravky a pomůcky. Následné leštění provádí vlastní technologií tzv. trikem suchého leštění, který zcela eliminuje možnost toho, že by během krátké doby vlivem přírodních podmínek, došlo k tomu, že by vyvstaly nevzhledné šmouhy, kruhy a skvrny, které mají vždy na svědomí leštidla, které sice v danou chvíli ulehčí náročnost a pracnost leštění, ale během krátké doby veškerý efekt čistoty a lesku skel naprosto znehodnotí. 
Po provedení vlastního mytí a vyčištění skel je čas na využití firemní nabídky ošetření a prodloužení životnosti pomocí technologie hydrofobní impregnace prosklených prostor.
Tato impregnace se aplikuje technologií GlasProtect - GSP a zásadní měrou snižuje náklady na údržbu skleněných ploch, viditelně vylepšuje optický vzhled a skutečně prodlužuje jejich životnost. Je velmi vhodná k aplikaci na okna, střešní okna, výlohy, skleníky, solární panely, prosklené fasády atd.
Touto spolehlivou technologií vznikne velmi odolná samočistící nanovrstva, díky které se veškerá špína a nečistoty nabalují do vodních kuliček, (tzv. efekt lotosového květu) a přirozenou cestou, ať už samospádem nebo povětrnostními vlivy - bez zanechání sebemenších stop na skle, je odváděna pryč. Navíc tato velmi efektivní metoda účinně chrání sklo před usazováním rzi, vodního kamene či plísní a zabraňuje negativním vlivům UV záření. Tato firma garantuje plnou účinnost po dobu 2 let s tím, že funkční životnost impregnace je 4-5 let a to dle klimatických podmínek.
Všem, které zaujala firemní snaha nejen o kvalitní úklidové služby, ale i o důležité služby v oblasti ošetření a tím prodloužení životnosti umytých a vyčištěných skleněných ploch, je k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz, kde případní zájemci získají všechny podrobné informace.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára