pondelok 18. mája 2015

Kvalitní mytí oken

K jedné z mnoha úklidových činností firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. na našem trhu, patří samozřejmě také mytí a ošetření (impregnace) oken, výloh i prosklených ploch výškových budov.
Jedná se vždy o velmi kvalitní a profesionální přístup s těmi nejlepšími výsledky. Maximální úsilí firmy vždy směřuje k plné spokojenosti zákazníků.

Tým odborně proškolených pracovníků má dlouholetou zkušenost a jsou zárukou kvality a s tím jde samozřejmě ruku v ruce spokojenost zákazníků...

umývání výkladů
Umývání výkladů


Umývání oken pomocí vysokozdvižné techniky
Umývání oken pomocí vysokozdvižné techniky


Umývání oken výškových budov provádějí horolezci
Umývání oken výškových budov provádějí horolezci


Mytí oken, výloh a prosklených ploch ve výškách

Tato společnost se svou technologií mytí a impregnace oken, výloh a prosklených ploch ve výškách, byla dokonale prověřena za více jak 20 let své činnosti nejen na našem trhu.

Odvádí vždy maximum pro své stávající i nové zákazníky, protože jednoduchá filozofie každému z nás říká, že spokojený zákazník nemá důvod experimentovat s neověřenými dodavateli jakýchkoliv služeb.

Začalo mne zajímat v čem tkví úspěch této firmy a došel jsem vcelku k jednoduchým závěrům. Vedení firmy pečlivě vybírá své pracovníky - jedná se vždy o bezúhonné pracovníky s vysokou odborností s řádným proškolením v daných oblastech úklidové činnosti.

Technologie mytí oken, výloh a prosklených ploch ve výškách

Úklidová firma A SERVIS LIPKA,s.r.o. provádí důkladné mytí a čištění všech skleněných ploch vždy bez leštidel. Zaručuje tím podstatně větší účinnost a následným nanesením hydrofobní impregnace (nanovrstva - chrání omyté skleněné plochy proti nečistotám, hmyzu, UV záření a má odpudivý efekt proti vodě).

Je zde samozřejmostí, že v náplni mycího procesu je zahrnuta i mnohdy nesnadná práce s odstraněním starých grafických samolepů. 

Firma využívá všechny moderní prostředky včetně vysokozdvižných plošin, ale i odborně zdatných certifikovaných horolezců. Všichni pracovníci, jak jsem již naznačil, jsou proškoleni dle platných vyhlášek s důrazem na kvalitu a bezpečnost práce. 

Své služby nabízí firmám, institucím, soukromé klientele, úřadům, zdravotním zařízením a všem, kteří mají o tolik potřebné služby zájem. Podrobné informace získáte i na e-mailu : centrala@a-servislipka.cz 


















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára