pondelok 25. mája 2015

Mytí oken a výloh menších objektů

Jednou z nejvíce žádaných činností úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je mytí oken a mytí výloh.

Nejen velká obchodní centra, ale dnes již i majitelé obchodů a malých romantických krámků, hospůdek či majitelé rodinných domů  projevují o tuto potřebnou úklidovou činnost stále větší zájem.
Položíme-li si otázku, co způsobuje tento obrat v myšlení majitelů těchto menších objektů, odpověď je velmi jednoduchá...

Není sice nic jednoduššího, než to, že prodavačka nebo prodavač jednou, dejme tomu cca za 14 dní umyje výlohu. Ale ekonomicky uvažující majitel si snadno spočítá, že výdaje za mycí prostředky na tuto činnost vyrostou za 1 pouhý rok do "slušných" finančních částek. A to samozřejmě tato kalkulace nezahrnuje rozmary počasí a povětrnostních vlivů - pak se může tento interval podstatně zkrátit...


Mytí oken menších objektů
Mytí oken a výloh menších objektů


Mytí oken, výloh a jejich ošetření impregnací


Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí proškolený profesionální tým pracovníků, kteří vždy svou práci provedou s dokonalým výsledkem - zásadní prioritou je naprostá spokojenost každého zákazníka. 

K samozřejmé činnosti při mytí oken a výloh patří odstraňování starých polepů a fólií, včetně lepidel

- za pomoci korundových žiletek nedojde k poškození skleněných ploch. 

Umytá okna a výlohy firma ze zásady leští pouze 100% ní bavlnou, leštidla rozhodně odmítá, neboť leštidla na okenních plochách mají v danou chvílí krásný lesk, ale během velmi krátké doby se okna stávají statickými a "přitahují" na sebe veškeré nečistoty.

A z mého pohledu to nejdůležitější dodám na konec. Společnost pro úplnou spokojenost svých zákazníků doporučuje, aby po dokonalém vyčištění Vašich oken a výloh, jste využili jejich technologie SAMOČISTÍCÍ HYDROFOBNÍ IMPREGNACE, která zajistí, že tato impregnační nanovrsta prodlouží čistotu Vašich prosklených ploch po dobu 5 let. Účinně totiž zabraňuje znečištění přírodními vlivy, tvorbě skvrn od rzi, nepříznivému UV záření atd.

Pro podrobné informace a cenovou kalkulaci se neváhejte obrátit na e-mail. adresu : centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára