piatok 4. septembra 2015

Mytí oken a výloh

Úspěšná činnost firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je založena na zavádění a využívání nejnovějších technologií ve své široké nabídce úklidových služeb. Dalším důležitým faktorem je skutečnost, že společnost se opírá o vlastní spolehlivé, odborně proškolené pracovníky a ze zásady nevyužívá nabídek různých pracovních agentur nebo sezonních brigádníků.
Svou dlouholetou zkušenost a silné zázemí zúročuje i ve vlastních zdokonalených úklidových technologiích a přidáme-li k tomu firemní flexibilitu a důraz na provedení zadané služby v nejvyšší možné kvalitě, nacházíme adekvátní odpověď, proč tato společnost získala špičkové renomé a čelní místo nejen na našem, ale i zahraničním trhu úklidových služeb, a proč se také pyšní velkou důvěrou svých zákazníků.
Každá z prováděných technologií v široké nabídce úklidových služeb, je pro tuto firmu odborným specifikem, ve kterém plně využívá svou mnohaletou zkušenost a do praxe tak pružně a systematicky zavádí vlastní poznatky, kterými zdokonaluje nejnovější účinné metody a tím jednoznačně zvyšuje nejen kvalitu, ale i životnost v každé ze služeb, které svým klientům nabízí.


Mytí výloh a oken
Mytí výloh a oken

Mytí výloh a oken

Tato úklidová činnost je jedním z mnoha důkazů specializace firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. na každou z nabízených služeb.
Mytí výloh a oken velmi úspěšně provádí díky své vlastní zdokonalené technologii, a to nejen ve velkých nákupních, kancelářských, sportovních či zdravotních nebo odpočinkových centrech - včetně zabezpečení této úklidové činnosti ve výškách, ale samozřejmě i u menších obchodů, rodinných domů či panelové zástavby. V nabídce firmy je i mytí prosklených ploch, jako jsou například zimní zahrady, markýzy či mytí oken, rámů a parapetů po stavebních úpravách nebo před kolaudacemi. Samotné mytí oken kvalitní čistící kosmetikou je u této firmy specifické v tom, že nepoužívá leštidla, ale pouze okenní plochy leští tzv. trikem suchého leštění, což má zásadní vliv na vysokou kvalitu vyleštěných ploch bez čmouh a neestetických fleků, které po krátkém čase zanechávají aplikovaná leštidla. Pro skutečně dlouhodobý efekt čistých skel navíc tato firma nabízí ošetření těchto okenních ploch pomocí nejnovější a velmi účinné nanotechnologie GlassProtect. Tato voděodolná impregnace způsobuje nabalování špíny a ostatních nečistot do vodních kuliček, které jsou přirozenou cestou, ať již samospádem nebo povětrnostními podmínkami spolehlivě odváděny z prosklených ploch, aniž by zanechaly jakékoliv neestetické stopy. Tato progresívní nanotechnologie výrazně snižuje náklady na opětovné mytí a čištění a zásadním způsobem prodlužuje životnost skel a navíc je účinně chrání před uchycením plísní, rzí, vodního kamene nebo před škodlivostí UV záření...
Velmi mnoho spokojených zákazníků využívá firemní nabídky v podobě automatických opakovacích cyklů, které bez starostí dlouhodobě řeší potřebu této úklidové činnosti.
Pro další případné klienty je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde získají podrobné informace.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára