utorok 22. septembra 2015

Mytí a hydrofobní impregnace prosklených ploch

Mytí oken, výloh, prosklených fasád včetně práce ve výškách, mytí skleníků, střešních oken nebo třeba solárních panelů se stalo pro úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. jedním z nosných pilířů své činnosti.
K vlastnímu mytí skleněných ploch tato společnost se silným zázemím využívá nejnovějších technologií, má vlastní rozsáhlé strojové a zabezpečovací vybavení a používá velmi kvalitní značkové přípravky. Ze zásady každou úklidovou činnost provádějí vlastní a bezúhonní profesionální pracovníci s vysokou odbornou zdatností. Se svou, již více jak dvacetiletou tradicí se firma po zásluze stala jednou z nejkvalitnějších a tím zákonitě jednou z nejžádanějších společností ve svém oboru. U svých zákazníků získala špičkové renomé pro svou vstřícnost, flexibilitu, komplexnost a velmi vysokou kvalitu prováděných služeb i za možnost využít účinných a efektivních technologií na prodloužení ochrany a životnosti, která pro klienta vždy znamená výraznou úsporu nákladů za úklidovou činnost.
Kompletaci poctivého profesionálního přístupu lze dokumentovat faktem, že tato společnost velmi úspěšně rozvíjí svou činnost rovněž na Slovensku, v Rakousku a Německu.


Mytí a hydrofobní impregnace prosklených ploch
Mytí a hydrofobní impregnace prosklených ploch


Mytí a hydrofobní impregnace prosklených ploch

Tato firemní technologie se právem řadí mezi nejúčinnější a nejkvalitnější a to nejen na našem trhu úklidových nabídek. Komplexnost této služby spočívá nejen ve velmi kvalitním umytí oken, rámů parapetů a všech prosklených ploch (včetně zabezpečení výškového mytí) značkovými přípravky a to ze zásady bez použití leštidel, ale hlavně v možnosti následného účinného a efektivního ošetření v podobě nanesení hydrofobní impregnace, která výrazně prodlužuje jejich čistotu a životnost.
Hydrofobní impregnace je vlastně nanesení technologie NANOCLEAN na kvalitně umytá okna. Po dvacetiminutovém zaschnutí pracovníci firmy důkladně skla vyleští. Poté následuje závěrečná fáze a tou je nanesení a rozetření vlastní hydrofobní impregnace GlasProtect. Po opětovném důkladném vyleštění takto vzniklá nanovrstva se již umývá pouze čistou vodou - bez sebemenšího použití jakýchkoliv čistících prostředků - vyznačuje se účinnou samočistící schopností, neboť dochází ke shlukování špíny do vodních kuliček a je přirozeným způsobem odváděna povětrnostními vlivy nebo samospádem. Tato nanovrstva odolává vysokým teplotám (450° Celsia) a vzniklé spojení nanočástic s podkladem vytváří absolutně spolehlivý ochranný mechanismus pro povrch. Zabraňuje uchycení mechů, vodního kamene, vzniku skvrn od rzi a chrání prosklené plochy od nepříznivých vlivů UV záření. 100% účinnost takto ošetřených prosklených ploch je 4-5 let a má výrazný vliv na prodloužení životnosti skel.
Případným zájemcům a novým klientům je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde získají kompletní informace k nabízené úklidové službě.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára