pondelok 17. augusta 2015

Mytí oken a výloh a následné ošetření

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí velmi široké spektrum svých služeb. Jedná se o velmi zkušenou firmu, která působí na našem trhu již více než 20 let. Za toto období, díky své zásadní prioritě, kterou je kvalita provedené úklidové činnosti a spokojenost zákazníka, získala nejen na našem trhu, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu velké renomé.
V širokém okruhu touto společností nabízených služeb najdeme např. mytí oken a výloh včetně následného ošetření, čištění koberců, čalounění a podlah, generální úklid objektů po stavebních úpravách, odstranění graffiti a antigraffitovou ochranu, čištění fasád včetně jejich oprav a nátěrů, čištění a následné ošetření prosklených plášťů budov i za  použití své kvalitní techniky, včetně nasazení vlastních odborně proškolených horolezců. Tato firma zabezpečí dokonce i šetrné, ale účinné čištění památkově chráněných historických objektů nebo objektů, které jsou velmi náročné na splnění hygienických, zdravotnických či potravinářských předpisů .
Mezi velmi žádané služby, které často klienti využívají lze zařadit mytí oken a výloh, včetně odstranění starých polepů, čištění rolet, žaluzií, lamel a markýz.

Mytí oken a výloh
Mytí oken a výloh

Mytí oken a výloh

Jak jsem se již zmínil, tato úklidová činnost je zákazníky, ať už se jedná o velká obchodní centra, organizace, podnikatele nebo soukromníky, velmi vyhledávaná a žádaná. Důvodem je pochopitelně nejen kvalitní provedení, ale také flexibilita a dodržení dohodnutých termínů. Zákazníky je i velmi vítána možnost cyklického servisu, který klientům šetří čas se znovu objednáváním této úklidové služby.
Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. vyniká kvalitou této služby i proto, že čištění oken a výloh provádí tak zvaným trikem suchého leštění - nikdy ke své práci nepoužívá leštící přípravky! Důvod je jasný, neboť leštění na sucho zaručuje, že okna zůstanou déle čistá a neobjeví se tahy a kola, která se časem objevují při používání leštících přípravků. Za těmito vlastními a osvědčenými technologickými postupy je jasně vidět mnohaletá zkušenost a firmou stále dodržovaná vysoce nastavená laťka kvality...

Hydrofobní impregnace skel

K nekompromisnímu podtržení kvalitativních cílů přispívá firemní nabídka ošetření umytých skel hydrofobní impregnací GlasProtect. Jedná se o dvoufázovou nanotechnologickou impregnaci čistých oken, výloh a prosklených ploch založené na lihové bázi. Dokonalým dvojím vyleštěním do vysokého lesku nanesených technologií NANOCLEAN a GlasProtect tato společnost docílí toho, že vzniklá nanovrstva se již omývá pouze čistou vodou bez použití jakýchkoliv čistících a kosmetických přípravků. Tato nanovrstva spolehlivě ochrání skleněné plochy před vlivy vody a jakékoliv špíny. Dochází totiž na ochranné vrstvě k shlukování vody se špínou do podoby kuliček, a ty jsou následně odváděny ať už samospádem nebo povětrnostními vlivy. Tato moderní a účinná technologie navíc zaručuje samočistící schopnost skleněných ploch a zabraňuje usazování plísní, vodního kamene či skvrn od rzi nebo chemikálií. Nutno dodat, že dokáže i ochránit skla před nepříznivými vlivy UV záření.
Velmi pozitivní je 100% účinnost této technologie, která činí 4-5 let a která zároveň prodlužuje životnost takto ošetřených prosklených ploch.
Podrobné informace k této velmi kvalitní úklidové technologii získají případní zájemci na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz 

  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára