streda 8. júla 2015

Mytí oken a hydrofobní impregnace

K jedné z dlouhodobě velmi využívaných činností úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. bezesporu patří mytí oken, výloh i celých prosklených ploch průmyslových budov a výškových objektů.

A samozřejmě není se čemu divit, neboť architektonický směr nové bytové, průmyslové, obchodní, zdravotnické či odpočinkové výstavby využívá skla jako jeden z hlavních stavebních prvků. Představa, že každý majitel těchto objektů by dokázal vlastními silami a prostředky umývat a ošetřovat obrovské prosklené plochy je naprosto absurdní. A právě specializace a zkušenost renomovaných úklidových firem je zárukou spokojenosti majitelů objektů, jak s vlastním mytím skel, tak s následným ošetřením, což má zásadní vliv na životnost vlastních oken, výloh nebo celých prosklených fasád.

Mezi tyto zkušené a renomované úklidové společnosti, rozhodně patří firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., která svým dvacetiletým působením nejen na našem, ale i slovenském, rakouském či německém trhu získala špičkové postavení, nejen pro svůj důraz na kvalitu, profesionalitu a včasnost provedení úklidové služby, ale zároveň svým následným odborným a technologicky propracovaným ošetřením, usiluje o radikální prodloužení životnosti všech skleněných ploch.


Mytí oken - impregnace
Mytí prosklených ploch a následné ošetření hydrofobní impregnací



Hydrofobní impregnace skel

A právě po dokonalém mytí oken přichází nejdůležitější část o tou je ošetření prosklených ploch a fasád technologií NANOCLEAN, kterou tato úklidová firma nanese na takto připravené skleněné prostory.

Po 20ti minutách odborní pracovníci firmy poprvé tyto plochy precizně vyleští. Následuje vlastní nanesení a rozetření hydrofobní impregnace GlasProtect. Po druhém důkladném vyleštění již je na skle utvořena ochranná nanovrstva, která má zásadní účinek proti vodě a všem druhům špíny. Na takto ošetřených skleněných prostorech dochází k shlukování vody se špínou ve formě kuliček, které jsou poté samospádem nebo pomocí větrných vlivů odváděny z prosklených ploch. GlasProtect takto spolehlivě zajišťuje samočistící schopnost skla a účinně zabraňuje uchycení a tvorbě plísní, vodního kamene, skvrn od rzi, solí a kyselin.

Dle klimatických podmínek je 100% životnost této vyspělé technologie 4-5 let. Každý si každopádně dokáže spočítat finanční výhodnost této převratné metody, a to jednak z hlediska úspory čistících prostředků, ale i z hlediska prodloužení životnosti vlastních oken, výloh či skleněných fasád a všech prosklených částí stavebních objektů.

Se svými konkrétními dotazy se neváhejte obrátit na e-mailovou adresu této zkušené úklidové firmy : centrala@a-servislipka.cz 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára