streda 26. augusta 2015

Mytí oken, výloh a následné ošetření impregnací

Stěžejním pilířem úklidové společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o. je beze sporu mytí oken a výloh s následnou aplikací hydrofobní impregnace. Tato služba je velmi žádaná, neboť tato společnost splňuje svou účinnou technologií velmi náročné požadavky svých zákazníků na kvalitu a flexibilitu provedení v této oblasti úklidu.O vyspělosti a zkušenosti firmy svědčí fakt, že realizuje své zakázky prakticky nejen ve všech velkých obchodních centrech, kancelářských budovách, kulturních či zdravotnických zařízeních, ale i u majitelů malých rodinných objektů. Důvod proč tomu tak je, je velmi prostý...
Spokojenost klientů narůstá nejen zaručeností špičkové kvality provedení, ale v neposlední řadě i "rozmanitostí" doplňujících služeb, který výsledný efekt vyčištěných oken a výloh umocňují...
Ať už se jedná o samozřejmé důkladné vyčištění a ošetření okenních rámů, parapetů, ale i o vyčištění žaluzií, rolet, lamel či markýz a nebo odstraňování starých reklamních i nedovolených polepů odborným a kvalitním způsobem. Důležitým faktorem je skutečnost, že každou z těchto činností tato společnost provádí i ve výškách.

Mytí oken a výloh a následné ošetření impregnací
Mytí oken a výloh a následné ošetření impregnací

Mytí oken a výloh a následné ošetření impregnací 

Technologie mytí prosklených ploch úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je v první řadě zaměřena na důkladném umytí skel a na velmi kvalitním vyleštění těchto prostor bez použití leštidel tzv. trikem suchého leštění. Důvod, proč firma leštidla nepoužívá je vcelku prozaický z hlediska kvality. U leštidel není záruka, že okamžitý efekt vyleštěného skla se po pár dnech nezmění v plochu, na které vlivem klimatických podmínek vystupují nežádoucí stopy po leštidle zanechávající šmouhy, které vyleštěnou plochu zcela znehodnotí.
Po této, z hlediska kvality velmi důležité fázi, přichází firma s velmi efektivní nabídkou prodloužení účinnosti a životnosti vyčištěných prosklených ploch v podobě hydrofobní impregnace.
Na takto velmi pečlivě vyčištěná a vyleštěná okna odborní profesionálové firmy nanesou hydrofobní impregnaci GlassProtect. Po zaschnutí a závěrečném důkladném vyleštění takto aplikovaná nanovrstva se vyznačuje spolehlivou samočistící schopností (již žádné další používání čistících prostředků, pouze omytí vodou) a účinnou ochranou proti vnějším přírodním negativním vlivům v podobě rzí, mechů, hmyzu apod. Zároveň chrání před vlivy UV záření a způsobuje nepřilnavost prachu a nečistot. Účinnost této samočistící impregnace činí 4-6 let a podstatně prodlužuje i životnost samotných skel. Nelze se tedy vůbec podivovat nad skutečností, že tato firemní technologie je zákazníky v tak velkém měřítku žádaná a využívaná.
Pro další případné klienty je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde Vám ochotně sdělí podrobnější a vyčerpávající informace.
     

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára