streda 9. septembra 2015

Mytí prosklených ploch a hydrofobní impregnace


Úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. se specializuje na mytí a následné ošetření všech prosklených součástí jednak bytové zástavby, tak samozřejmě i kancelářských, obchodních, zdravotních, kulturních, sportovních nebo památkových objektů. Tato specializace zahrnuje i prosklené fasády včetně výškových budov, zimní zahrady, střešní okna a veškeré skleněné výplně a to i u památkově chráněných staveb.
Velkému zájmu spokojených zákazníků se těší mytí oken a výloh s následným ošetřením hydrofobní impregnací. 
Specializace vlastní zdokonalené technologie mytí oken a výloh je zaměřena na skutečnou kvalitu vyčištění jakéhokoliv druhu skel pomocí profesionálního vybavení pomůckami a čistícími prostředky renomované značky UNGER .
Součástí této technologie je kvalitní umytí okenních rámů a parapetů, případné odstranění starých reklamních polepů, zbytků barev či lepidel apod. Zároveň lze současně s mytím skel provést čištění markýz včetně nanoimpregnace, která výrazně prodlouží jejích životnost. A právě markýzy se staly neodmyslitelnou součástí příjemného venkovního posezení a to nejen u restauračních a odpočinkových zahrádek, ale zajišťují hlavně ve městech tolik potřebné zastínění v parných letních měsících. Proto je nezbytné, a to právě k vůli letním klimatickým vlivům, ochránit nemalé investice při pořizování markýz a pravidelným čištěním a údržbou, včetně již zmiňované impregnace výrazně prodloužit jejich efektivitu a životnost.


Čištění a impregnace markýz
Čištění a impregnace markýz


Mytí oken a výloh
Mytí oken a výloh

Mytí oken, výloh a hydrofobní impregnace

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. provádí vlastní, letitými zkušenostmi zdokonalenou technologii mytí oken a výloh. Tato metoda se řadí k nejkvalitnějším službám v této oblasti na našem i zahraničním trhu. Provedení ve špičkové kvalitě je podpořeno ve využívání nejkvalitnějších pomůcek a produktů značkové firmy UNGER a také v nesmlouvavém odmítání používání leštidel, která sice vykazují okamžitý efekt, ale během pár dní  se takto vyleštěná skla vlivem klimatických podmínek mění v plochy plné čmouh a fleků. To samozřejmě tato firma, která důsledně dbá na nejvyšší možnou kvalitu svých služeb, nemůže za žádných okolností akceptovat A všechny skleněné plochy důkladně leští ověřeným tzv. trikem suchého leštění.
Tato úklidová společnost všem svým zákazníkům doporučuje, aby si na takto důkladně umyté jakékoliv prosklené prostory nechali nanést hydrofobní impregnaci. Tato nanovrstva má jednoznačně pozitivní vliv na prodloužení životnosti skel, ale i na ekonomický efekt každého zákazníka, neboť další mytí takto ošetřených ploch se provádí již pouhou vodou bez jakýchkoliv mycích a čistících přípravků. Důvod je prostý, díky nanesené nanovrstvě dochází k tzv. nešpinavé úpravě skel, neboť veškerá nečistota se nabaluje do kuliček vody a je bez sebemenšího zanechání špinavých stop odváděna přírodními vlivy (vítr, samospád) pryč mimo ošetřené plochy. Navíc impregnace zabraňuje uchycení plísní, vodního kamene nebo skvrn od rzi a chrání před působením škodlivého UV záření. Tato vrstva je skutečně velmi odolná a trvanlivá a spokojeným klientům zajišťuje ochranu až 5 let. 
Pro další případné zájemce je k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz, kde jim ochotně sdělí podrobné informace.


                                   

1 komentár:

  1. Tip na čištění a údržbu žaluzií - http://www.louver.cz/cisteni-okennich-zaluzii/

    OdpovedaťOdstrániť