pondelok 28. septembra 2015

Umývání skleněných ploch

Okna, výlohy, skleníky, zimní zahrady, střešní okna, prosklené fasády výškových budov, solární panely a mnohé další prosklené prostory představují v současné architektuře moderního stylu tak obrovské plochy, že je nemyslitelné jejich mytí a údržbu zvládnout bez pomoci odborných a specializovaných úklidových firem.
Mezi nejkvalitnější úklidové firmy u nás určitě patří A SERVIS LIPKA, s.r.o., úspěšná a zákazníky velice žádaná firma, s více jak dvacetiletou tradicí. Její silné zázemí, využívání nejúčinnějších nových technologií, špičkové strojové vybavení a používání kvalitních značkových přípravků, spolu s týmem vlastních, odborně proškolených a zdatných pracovníků, jsou zárukou kvalitní úklidové činnosti v širokém spektru nabízených služeb. Jednou z nejžádanějších činností této firmy je právě mytí a následné ošetření skel hydrofobní impregnací.


Mytí výloh
Mytí výloh



Mytí prosklených ploch a ošetření hydrofobní impregnací

Úklidová činnost firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. spočívá v kvalitní realizaci nejnovějších i vlastních technologií, které jsou vždy zaměřeny na kvalitu odvedené služby a na spokojenost svých zákazníků. To samozřejmě platí i pro tuto konkrétní technologii. Vlastní metoda mytí jakýchkoliv prosklených ploch je vždy realizována špičkovými čistícími přípravky za pomoci kvalitních pomůcek a nástrojů. Velmi silné zázemí a vlastní odborně zdatní horolezci zaručí čistotu a ochranu vašich skel i v těžko přístupných nebo výškových objektech.
Firma dle vlastní technologie mytí skel, zásadně nepoužívá leštidel, neboť ta jsou nejčastější příčinou nekvalitního umytí skel z důvodů zanechávání neestetických šmouh a fleků na skle, které se vždy, díky povětrnostním vlivům, velmi brzy objeví....
Velmi ekonomické a efektivní je využití možnosti nanesení hydrofobní impregnace, jejíž plná funkčnost je až 5 let a tato firma ji nabízí po vlastním pečlivém vyčištění a vyleštění skleněných ploch.
Jedná se o tzv. nešpinavou úpravu skel, která zásadním způsobem prodlužuje čistotu umytých skel a jejich životnost. Účinně snižuje náklady na další mytí a údržbu prosklených prostor. Vzniklá nanovrstva spolehlivě ochraňuje sklo od špíny, která se nabaluje do vodních kuliček a je bez jakýchkoliv stop odváděna přírodní cestou (větrem, samospádem) pryč z umytých ploch. Navíc zabraňuje tvorbě rzi, mechů, plísní, vodního kamene a ochraňuje před nepříznivými účinky UV záření. Tato technologie již oslovila velmi mnoho spokojených zákazníků a tato zkušená společnost navíc umožňuje bezstarostné tzv. cyklické opakování svých služeb.
Podrobnější informace případní další klienti získají na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz .


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára