pondelok 1. júna 2015

Hydrofobní impregnace na prosklené plochy

Jednou z často využívaných činností úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je mytí oken, výloh, skleněných fasád, solárních panelů nebo třeba i menších skleněných ploch s jemným ornamentem.

Společnost disponuje vlastní velmi výkonnou úklidovou technikou, značkovými čistícími prostředky a to samozřejmě se spolehlivými, odborně zdatnými a vyškolenými pracovníky, jejíž prvořadým cílem je kvalita odvedené práce a tím i spokojenost každého zákazníka.

Od firmy je, kromě klasického mytí oken a skleněných ploch, stále častěji požadovanou službou tzv. hydrofobní impregnace. Většina zákazníků se již přesvědčila, že tato metoda ošetření prosklených ploch se jim bohatě vyplatí.


mytí a impregnace oken
Mytí a impregnace oken


Hydrofobní impregnace na okna a skleněné plochy


GlasProtect je spolehlivá technologie založena na lihové bázi. Jedná se o dvoufázovou hydrofobní impregnaci, která je vhodná pro všechny prosklené plochy (okna, výlohy, skleněné fasády apod.) vystavené venkovním klimatickým vlivům.

Firma doporučuje tuto impregnaci aplikovat na dokonale omyté a očištěné plochy. Následuje první fáze, kdy na takto připravené skleněné prostory pracovníci nanesou technologii NANOCLEAN a po 20 minutách ji poprvé řádně vyleští. Poté již následuje nanesení a rozetření hydrofobní impregnace GlasProtect. Přichází závěrečné důkladné vyleštění do vysokého lesku. 

Další mytí takto ošetřených skleněných ploch se provádí již pouze čistou vodou bez jakéhokoliv čistícího prostředku. GlasProtect totiž vytvoří na skle nanovrstvu, která zaručí ochranný účinek proti vodě a všem nečistotám. Na takto ošetřených sklech dochází k shlukování vody se špínou a ta je odváděna ve tvaru kuliček, buď pomocí větru nebo samospádem. GlasProtect a jeho nanovrstva způsobuje i samočistící schopnost takto ošetřených ploch.A navíc zabraňuje vzniku plísní, vodního kamene, Je účinná i v boji proti rezavým skvrnám, kyselinám a zásadám. Ochrání také před nepříznivým vlivem UV záření.

Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., která se specializuje na tuto progresivní metodu nejen u nás, ale i v zahraničí, garantuje záruku 2 let s tím, že účinná životnost této technologie je 4-5 let.
Všem případným zájemcům a klientům podrobné informace zdělí na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára