štvrtok 21. mája 2015

Mytí oken - hydrofobní nanotechnologická impregnace

Je velmi mnoho majitelů, ať už velkých prosperujících firem či rodinných domů, kteří často řeší problém, jak co nejefektivněji docílit, aby okna, výlohy, solární panely a vůbec všechny prosklené plochy jejich nemovitostí co nejdéle zářily čistotou a leskem. Každý z nás dobře ví, co dokáže s okny provést kterékoliv roční období, obzvláště to jarní se svými nánosy žlutavého pylu. O dalších problémech s čistotou oken v létě, na podzim či v zimě se nemá smysl rozšiřovat. Slunce, vítr společně s prachem z ulic vykoná během velmi krátké doby své... Můžeme okna umýt sebekvalitněji, ale za pár dní přijde veškerá práce vniveč.

Tohoto problému je si velmi dobře vědoma úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., pro kterou je mytí oken a prosklených ploch jedním s nosných pilířů úklidových činností.

Pro svou poctivou dlouholetou činnost zaměřenou na kvalitu a spokojenost svých zákazníků, získala firma velké renomé. Své zkušenosti směřuje k potřebám svých klientů, kterým nabízí dlouhodobý efekt čistoty a lesku vyčištěných oken, výloh či prosklených fasád.



Mytí oken - hydrofobní nanotechnologická impregnace
Mytí oken - hydrofobní nanotechnologická impregnace


Hydrofobní nanotechnologická impregnace


V čem spočívá dlouhodobý efekt čistoty a lesku? Ano, jde o tzv. třífázové ošetření oken, výloh apod.
První fáze spočívá v důkladném očištění a odmaštění skleněných ploch.

V druhé fázi se ošetří očištěné a odmaštěné plochy technologií Nanoclean, po jejím nanesení se skleněné plochy po 20 minutách poprvé řádně vyleští.

A přichází třetí nejdůležitější fáze této technologie, kdy na takto připravené plochy se již nanese a rozetře hydrofobní impregnace GlasProtect, která se na ošetřených skleněných plochách opět vyleští do vysokého lesku.

Tato technologie zaručuje, že skleněné plochy impregnované GlasProtectem se již omývá pouze čistou vodou.Není již potřeba žádných čistících přípravků. Tato nanovrstva odolává teplotám až 450°C a vytváří skutečně spolehlivý ochranný štít pro skleněný povrch, důležité je dodat, že takto ošetřené plochy jsou paropropustné s možností "dýchat".
Pro všechny zákazníky je podstatné, že díky této nanotechnologii dochází k ochrannému účinku proti vodě. Ta se shlukuje do tzv.kuliček a váže na sebe jakoukoliv špínu. Poté přirozeným působením klimatických podmínek (větru, samospádem) je odváděna z ošetřených ploch. Další předností této technologie je, že zabraňuje napadení plísní, tvorbě skvrn od rzi, působení soli, vodního kamene, kyselin či zásad.

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.  garantuje záruku 2 roky s tím, že 100% účinnost a životnost této progresívní metody činí 4-5 let dle klimatických podmínek.

Veškeré potřebné informace včetně cenové kalkulace získáte na e-mail. adrese : centrala@a-servislipka.cz








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára