piatok 10. júla 2015

Úklidové profesionální firmy a spektrum jejich činnosti

Není na našem trhu mnoho kvalitních profesionálních úklidových firem, které jsou schopny zabezpečit široké spektrum úklidových činností - mytí oken a výloh,výškové čištění a natírání fasád, prevence a odstranění graffiti, hloubkové čištění koberců a podlahových krytin, generální úklidy po stavebních činnostech apod.

Není jednoduché obsáhnout všechny nové účinné úklidové technologie s využitím moderních značkových čistících prostředků a výkonného technického a strojového vybavení, ale hlavně s prvořadým důrazem na kvalitu a plnou spokojenost zákazníka...

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. tato kritéria rozhodně splňuje a plným právem patří do úzké špičky profesionálních úklidových společností a to nejen na našem, ale i zahraničním trhu.
Důvodů je hned několik, kromě již zmiňovaného důrazu na kvalitu své činnosti a s tím ruku v ruce jdoucí plná spokojenost zákazníků, je velmi důležitý fakt, že tato firma disponuje vlastními odbornými a bezúhonnými pracovníky, kteří uvádějí do praxe nejnovější a nejúčinnější metody, s kterými jsou pravidelně seznamováni a na které jsou firmou pravidelně proškoleni.

A v neposlední řadě každý, kdo využívá jejich služeb, oceňuje nejen jejich profesionální přístup ke kterékoliv jejich úklidové činnosti, ale také pro firemní krédo, že samozřejmostí je, že ke kvalitnímu úklidu nezbytně patří následné ošetření s důrazem na co největší prodloužení životnosti, ať už formou ochranných aplikací či nátěrů, a to vždy s využitím nejnovějších poznatků odborného výzkumu, který přináší stále nové kvalitnější a účinnější možnosti při komplexním úklidu tak, aby šetrným a účinným způsobem bylo zabezpečena nejen efektivita a kvalita mytí a čištění, ale i dlouhá životnost všech čištěných materiálů...


úklid po stavbě
Komplexní úklid po stavbě

Komplexní úklid po stavbě

Jednou z velmi žádaných činností úklidové společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o. je komplexní úklid po stavebních úpravách. Jedná se o široký souhrn úklidových činností (čištění a mytí oken a rámů, mnohdy z venkovní části za použití výškové techniky nebo horolezců, komplexní čištění podlahových krytin a koberců, včetně případné úpravy silně znečištěného zdiva a fasád s následným ošetřením účinnými aplikacemi pro dlouhotrvající čistotu a prodloužení životnosti.) A díky své, více jak dvacetileté zkušenosti v úklidové činnosti tato firma disponuje velmi výkonnou strojovou technikou, špičkovými značkovými čistícími prostředky a samozřejmě také technickým vybavením a zabezpečením na nejvyšší úrovni.

Pro svou komplexnost nabízených služeb a vrcholnou kvalitou provedení je úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. řazena svými zákazníky mezi absolutní špičku nejen na našem trhu služeb.
Svým dalším případným zákazníkům veškeré informace sdělí na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára