streda 26. augusta 2015

Mytí oken, výloh a následné ošetření impregnací

Stěžejním pilířem úklidové společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o. je beze sporu mytí oken a výloh s následnou aplikací hydrofobní impregnace. Tato služba je velmi žádaná, neboť tato společnost splňuje svou účinnou technologií velmi náročné požadavky svých zákazníků na kvalitu a flexibilitu provedení v této oblasti úklidu.O vyspělosti a zkušenosti firmy svědčí fakt, že realizuje své zakázky prakticky nejen ve všech velkých obchodních centrech, kancelářských budovách, kulturních či zdravotnických zařízeních, ale i u majitelů malých rodinných objektů. Důvod proč tomu tak je, je velmi prostý...
Spokojenost klientů narůstá nejen zaručeností špičkové kvality provedení, ale v neposlední řadě i "rozmanitostí" doplňujících služeb, který výsledný efekt vyčištěných oken a výloh umocňují...
Ať už se jedná o samozřejmé důkladné vyčištění a ošetření okenních rámů, parapetů, ale i o vyčištění žaluzií, rolet, lamel či markýz a nebo odstraňování starých reklamních i nedovolených polepů odborným a kvalitním způsobem. Důležitým faktorem je skutečnost, že každou z těchto činností tato společnost provádí i ve výškách.

Mytí oken a výloh a následné ošetření impregnací
Mytí oken a výloh a následné ošetření impregnací

Mytí oken a výloh a následné ošetření impregnací 

Technologie mytí prosklených ploch úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je v první řadě zaměřena na důkladném umytí skel a na velmi kvalitním vyleštění těchto prostor bez použití leštidel tzv. trikem suchého leštění. Důvod, proč firma leštidla nepoužívá je vcelku prozaický z hlediska kvality. U leštidel není záruka, že okamžitý efekt vyleštěného skla se po pár dnech nezmění v plochu, na které vlivem klimatických podmínek vystupují nežádoucí stopy po leštidle zanechávající šmouhy, které vyleštěnou plochu zcela znehodnotí.
Po této, z hlediska kvality velmi důležité fázi, přichází firma s velmi efektivní nabídkou prodloužení účinnosti a životnosti vyčištěných prosklených ploch v podobě hydrofobní impregnace.
Na takto velmi pečlivě vyčištěná a vyleštěná okna odborní profesionálové firmy nanesou hydrofobní impregnaci GlassProtect. Po zaschnutí a závěrečném důkladném vyleštění takto aplikovaná nanovrstva se vyznačuje spolehlivou samočistící schopností (již žádné další používání čistících prostředků, pouze omytí vodou) a účinnou ochranou proti vnějším přírodním negativním vlivům v podobě rzí, mechů, hmyzu apod. Zároveň chrání před vlivy UV záření a způsobuje nepřilnavost prachu a nečistot. Účinnost této samočistící impregnace činí 4-6 let a podstatně prodlužuje i životnost samotných skel. Nelze se tedy vůbec podivovat nad skutečností, že tato firemní technologie je zákazníky v tak velkém měřítku žádaná a využívaná.
Pro další případné klienty je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde Vám ochotně sdělí podrobnější a vyčerpávající informace.
     

pondelok 17. augusta 2015

Mytí oken a výloh a následné ošetření

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí velmi široké spektrum svých služeb. Jedná se o velmi zkušenou firmu, která působí na našem trhu již více než 20 let. Za toto období, díky své zásadní prioritě, kterou je kvalita provedené úklidové činnosti a spokojenost zákazníka, získala nejen na našem trhu, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu velké renomé.
V širokém okruhu touto společností nabízených služeb najdeme např. mytí oken a výloh včetně následného ošetření, čištění koberců, čalounění a podlah, generální úklid objektů po stavebních úpravách, odstranění graffiti a antigraffitovou ochranu, čištění fasád včetně jejich oprav a nátěrů, čištění a následné ošetření prosklených plášťů budov i za  použití své kvalitní techniky, včetně nasazení vlastních odborně proškolených horolezců. Tato firma zabezpečí dokonce i šetrné, ale účinné čištění památkově chráněných historických objektů nebo objektů, které jsou velmi náročné na splnění hygienických, zdravotnických či potravinářských předpisů .
Mezi velmi žádané služby, které často klienti využívají lze zařadit mytí oken a výloh, včetně odstranění starých polepů, čištění rolet, žaluzií, lamel a markýz.

Mytí oken a výloh
Mytí oken a výloh

Mytí oken a výloh

Jak jsem se již zmínil, tato úklidová činnost je zákazníky, ať už se jedná o velká obchodní centra, organizace, podnikatele nebo soukromníky, velmi vyhledávaná a žádaná. Důvodem je pochopitelně nejen kvalitní provedení, ale také flexibilita a dodržení dohodnutých termínů. Zákazníky je i velmi vítána možnost cyklického servisu, který klientům šetří čas se znovu objednáváním této úklidové služby.
Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. vyniká kvalitou této služby i proto, že čištění oken a výloh provádí tak zvaným trikem suchého leštění - nikdy ke své práci nepoužívá leštící přípravky! Důvod je jasný, neboť leštění na sucho zaručuje, že okna zůstanou déle čistá a neobjeví se tahy a kola, která se časem objevují při používání leštících přípravků. Za těmito vlastními a osvědčenými technologickými postupy je jasně vidět mnohaletá zkušenost a firmou stále dodržovaná vysoce nastavená laťka kvality...

Hydrofobní impregnace skel

K nekompromisnímu podtržení kvalitativních cílů přispívá firemní nabídka ošetření umytých skel hydrofobní impregnací GlasProtect. Jedná se o dvoufázovou nanotechnologickou impregnaci čistých oken, výloh a prosklených ploch založené na lihové bázi. Dokonalým dvojím vyleštěním do vysokého lesku nanesených technologií NANOCLEAN a GlasProtect tato společnost docílí toho, že vzniklá nanovrstva se již omývá pouze čistou vodou bez použití jakýchkoliv čistících a kosmetických přípravků. Tato nanovrstva spolehlivě ochrání skleněné plochy před vlivy vody a jakékoliv špíny. Dochází totiž na ochranné vrstvě k shlukování vody se špínou do podoby kuliček, a ty jsou následně odváděny ať už samospádem nebo povětrnostními vlivy. Tato moderní a účinná technologie navíc zaručuje samočistící schopnost skleněných ploch a zabraňuje usazování plísní, vodního kamene či skvrn od rzi nebo chemikálií. Nutno dodat, že dokáže i ochránit skla před nepříznivými vlivy UV záření.
Velmi pozitivní je 100% účinnost této technologie, která činí 4-5 let a která zároveň prodlužuje životnost takto ošetřených prosklených ploch.
Podrobné informace k této velmi kvalitní úklidové technologii získají případní zájemci na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz 

  

piatok 7. augusta 2015

Výškové práce - mytí oken, čištění, natírání fasád a následné ošetření

O mnohaleté úspěšné působnosti úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. a to nejen na našem trhu, výstižně svědčí fakt, že s vlastními pracovníky a velmi účinným technickým vybavením kvalitně a spolehlivě dominuje i v tak náročné oblasti úklidových služeb, jakou bez sebemenších pochybností práce ve výškách obnáší, a to za použití náročné zabezpečovací techniky a nebo pomocí vlastních odborně zdatných certifikovaných horolezců.Firma plně využívá nejúčinnějších, ale přitom šetrných technologií při náročných podmínkách, které výškové práce představují...

Tato společnost odborně a kvalitně zajistí nejen výškové mytí a ošetření oken či skleněných fasád, ale provádí i detailní čištění a drobné opravy omítkových fasád, ocelových konstrukcí včetně zatmelení a nátěrů kvalitními značkovými přípravky s širokou paletou barevných odstínů.

Další speciální nabídku tvoří i účinné čištění a ošetření fasád z ušlechtilých přírodních materiálů, umělého kamene a obkladů. Všechny tyto specifické činnosti provádí i v těžko přístupných místech, kde výškové plošiny či vysokozdvižná technika nemají šanci pomoci...

Firma disponuje vlastním týmem odborných specialistů včetně certifikovaných zkušených horolezců, kteří si v těžko dostupných prostorech výškových budov určitě poradí.


práce ve výškách
Výškové práce za pomocí horolezců

Vysoce účinné ošetření fasád i interiérů

Pro úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. je charakteristická důsledná snaha o kvalitu a prodloužení životnosti jimi provedených úklidových činností.

Proto se stala dominujícím prvkem jejich služeb SPECIALIZACE NA OŠETŘENÍ PLOCH po vlastním mytí a čištění. Důvod je zcela logický,a to zvláště u úklidových činností ve výškách a těžko přístupných prostorech. 

Jednou ze specializací s velkou budoucností je bezesporu velmi účinná a progresivní technologie LSG. Jedná se o unikátní ekologický nátěr, (mimochodem byl vyvinut a schválen pro potravinářské a zdravotní provozy, včetně certifikace pro přímý styk s potravinami) a to pro trvalou ochranu jak stěn fasád, tak i interiérů proti plísním, houbám, řasám, bakteriím či kvasinkám. Tato průlomová technologie ve své kategorii představuje absolutní vrchol a je vhodná prakticky pro všechny druhy stavebních materiálů. LSG nátěr má schopnost uzavřít fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, plísně a všechny ostatní povětrnostní nálety nemají šanci do fasády proniknout, obráceně ale vlhkost z fasády bez problému odchází a to díky nátěru s vlastností tzv. difúzního odporu. Obdivuhodná je i vlastní životnost tohoto nátěru - 100% účinnost po dobu 4-6 let, životnost až 10 let.

Všem případným zákazníkům podrobnější informace ochotně sdělí na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz

štvrtok 6. augusta 2015

Mytí a ošetření výloh a oken

Není na našem trhu mnoho firem, které nabízejí svým zákazníkům komplexní a hlavně kvalitní úklidové služby. Každý hospodárně uvažující zákazník, ať už to je majitel nebo provozovatel velkých obchodních center, zdravotnických zařízení, podnikových areálů, odpočinkových a restauračních objektů nebo "pouhý" majitel rodinných domků či bytových jednotek, si pochopitelně vybírá takovou úklidovou firmu, která nabízí širokou škálu kvalitních služeb - tak říkajíc "pod jednou střechou." Ušetří to spoustu času a pokud se jedná o osvědčenou a zkušenou firmu, která se může opřít o kvalitu prováděného úklidu, tak rozhodnutí klientů jsou pochopitelně dosti jednoznačná...

Dalším výrazným kladem k rozhodování zákazníků je možnost, že kvalitní úklidové společnosti nabízejí k sortimentu svých služeb možnost periodického opakování jakéhokoliv úklidu a to samozřejmě dle potřeb zákazníka, čili laicky řečeno - objednám si úklidovou činnost ve svém objektu v intervalech, které mi vyhovují a poté se již nemusím problémem zvaným úklid vůbec zabývat.
Jednou z nemnoha úklidových firem, která tato velmi náročná kritéria beze zbytku splňují je společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. Jedná se o velmi zkušenou firmu s více jak dvacetiletou profesionální působností, a to jak na našem, tak i slovenském, rakouském a německém trhu. Svým špičkovým strojovým a zabezpečovacím vybavením, vlastními odbornými pracovníky, flexibilním využíváním nejnovějších a nejúčinnějších technologií a v neposlední řadě používáním pouze značkových kvalitních čistících a ošetřujících prostředků, se tato firma řadí na samý vrchol úklidových služeb nejen u nás.


ošetření výloh a oken
Mytí a ošetření výloh a oken

Mytí a ošetření výloh a oken

Tato úklidová činnost je pro tuto firmu jedna z nejžádanějších. Zcela po právu, stačí se jen v kterémkoliv městě rozhlédnout kolem sebe... Obklopují nás všude obrovské prosklené plochy a představa, že by čistotu a údržbu těchto nekonečných prostor řešil každý majitel či provozovatel sám je nesmyslná a nereálná...

A bez využití špičkové a speciální techniky, účinné kosmetiky a odborné znalosti profesionálních pracovníků je tato činnost v dnešní době nemyslitelná.

Nejnovější technologie zavedené touto firmou u mytí a ošetření výloh a oken nejen dokonale skleněné prostory umyje, ale následným nanesením hydrofobní impregnace Glassprotect vytvoří samočistící nanovrstvu, která má za následek samočistící schopnost u takto ošetřených skleněných ploch a tím šetří nemalé finanční prostředky, neboť účinnost této ochrany podstatně prodlužuje životnost a čistotu skel. Nanovrstva je odolná proti vlivům počasí, nedovolí usazování nečistot, plísní, mechů i hmyzu a okno chrání před negativními vlivy UV záření. Skutečnost, že další údržba pak jen obnáší pouhé omytí vodou a životnost hydrofobní impregnace je až 5 let, tak tento fakt určitě stojí za pečlivé zvážení každého, podotýkám spokojeného zákazníka...

U úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je navíc samozřejmostí, že před samotným mytím a ošetřením oken a výloh, odstraní neaktuální a poškozené polepy, zbytky barev a všechny zašlé a těžko odstranitelné nečistoty.

Konkrétní a podrobné informace případní klienti snadno získají na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz